Semi Hakim

Kurucu Ortak & CEO, Kök Projekt

Turizm İşletmeciliği mezuniyeti ardından kariyerine profesyonel mutfak eğitimi alması ardından şef olarak devam etmiştir. Şeflik kariyeri süresince, mutfak ve kültür üzerine araştırma projeleri gerçekleştirmiş, gastro-diplomasi projelerinde çalışmış, yemek etkinlikleri organize etmiş ve Türkiye'de küçük ölçekli tarım üreticilerini destekleyen projelerde yer almıştır. 2015 yılında ortağı Shirley Kaston ile birlikte Kök Projekt'i kurması ardından, Gelişmekte Olan Ekonomiler bölgelerine yönelik olarak gıda&tarım sektöründe girişimcilik programları tasarlamak üzerine çalışmıştır. Kök Projekt gıda, tarım ve su sektöründe girişimcilik ve kurumsal inovasyon programları geliştiren, bu kapsamda şirketler, kamu kuruluşları ve yatırım fonları ile işbirlikleri geliştiren bir hızlandırma şirketidir. İstanbul merkezli olan Kök Projekt, global olarak 40'dan fazla lokal partneriyle birlikte gıda&tarım sektöründe girişimciliğin güçlendirilmesi adına çalışır.